PL
Prospectum Prospectum Prospectum Prospectum
Hlavní stránka / Zprávy / Česká pošta - spolehlivý partner obchodů

Česká pošta - spolehlivý partner obchodů

čtvrtek, 18 listopad 2010

Každý podnikatel, ať už posílá dokumenty nebo plní objednávky od zákazníků svého obchodu, ví, jak důležité je doručit zásilky včas. Ví ještě víc, jestli se popálil ve spolupráci s polskou poštou. Dodací lhůty jsou stejně známé jako stání v řadě u přepážky a veškerou slávu předjíždí pouze státní dotace.

Česká pošta - spolehlivý partner obchodů

Internetová média dnes uvedla, že soud potvrdil pokutu šest milionů dolarů uloženou Úřadem pro hospodářskou soutěž a ochranu spotřebitele Polské poště za nedodržení standardů pro doručování balíků (min. 80 % musí být dodáno ve lhůtě uvedené ve specifikaci služby *).

Úplným opakem je poštovní monstrum jižních sousedů - Česká pošta. Společnost je nejen zisková, ale navzdory tomu, že se nerozlišuje mezi ekonomickými a prioritními zásilkami, již 60% ** balíků je doručeno první den po odeslání. Náročnější zákazníci mohou využít komerční poštovní službu, která nabízí garantované doručení druhý den za cenu polských priorit.

Standardem pošty je také systém on-line služeb a adresování (splétá se jako kurýři) a sledování balíků (Track & Trace). To v zásadě vylučuje potřebu stát v řadě. Pošta doručí balíček zákazníkům také ve večerních hodinách a předem je o tom informuje prostřednictvím SMS.

Ve spolupráci s českou poštou nabízíme všechny online obchody - provozované českými a polskými společnostmi, balíček služeb zajišťujících snadný přístup na český trh. Připravíme dohodu s českou poštou, otevřeme si bankovní účet v Internetové poštovní bance a zajistíme vyzvednutí balíků a jejich doručení na poštu (včetně adresování)!

Na druhou stranu jsou společnosti, které dosud nemají internetovou prezentaci v češtině, vyzvány, aby využily služeb naší překladatelské agentury.



*) standardy Mezinárodní poštovní unie stanoví třetí den pro ekonomickou přepravu a jeden den pro prioritní
**) údaje podle www.cpost.cz






business Kontaktní údaje

Accounting & Outsourcing s.r.o.
Poděbradova 869
547 01 Náchod
Královéhradecký kraj
VAT EU: CZ08236534

Kde zaparkovat auto
kliknutím jej zobrazíte na mapě
+420 776 178 006

Telefonický kontakt s kanceláří:
pondělí - čtvrtek
9:00 - 15:00
pátek
9:00 - 15:00
Návštěva kanceláře je možná POUZE po předchozí domluvě
account_balance_wallet Průměrný kurs valuty

20.05.2024
AUD 15.215 CZK
EUR 24.745 CZK
GBP 28.930 CZK
HUF 0.06416 CZK
PLN 5.817 CZK
SEK 2.130 CZK
USD 22.792 CZK
© 2010 - 2024 Accounting & Outsourcing s.r.o.